Älä heitä roskapaperirullia pois, niillä on monia käyttötarkoituksia, säästät rahaa ja ne ovat käteviä
2022/05/06

WC-paperirullia pidetään yleensä roskina ja heitetään suoraan pois. Kuitenkin, WC-paperirullalla voi olla muita hyödyllisiä käyttötarkoituksia kotona. Tänään jaan kanssanne yhden nerokkaan vinkin WC-paperirullan hyödyntämisestä.

Luova idea 1: Järjestele tietokaapelit

Kodeissa on usein erilaisia ​​tietokaapeleita, ja niiden sotkeutumisen välttämiseksi voit taitella kaapelin muutaman kerran edestakaisin, jolloin siitä muodostuu pieni lenkki. Tämän jälkeen voit työntää kaapelin lenkin wc-paperirullan sisälle. Tällä tavoin kaapeli pysyy paikallaan, se on siisti ja järjestetty eikä vie paljon tilaa.

Luova idea 2: Puhelintelineen valmistaminen

Kun olet keittiössä tekemässä ruokaa ja haluat katsoa televisiota tai käyttää puhelinta samaan aikaan, mutta sinulla ei ole puhelintelinettä, voit käyttää wc-paperirullan ydintä valmistamaan yksinkertaisen puhelintelineen. Piirrä wc-paperirullan ytimeen puhelintelineen muoto ja leikkaa ylimääräiset osat pitkin merkittyä linjaa. Näin puhelinteline on valmis. Kun tarvitset puhelintelinettä, aseta puhelin vaakasuoraan wc-paperirullan päälle ja käytä sitä telineenä. Tämä menetelmä on yksinkertainen ja käytännöllinen, ja se voi ratkaista monien ihmisten ongelmat.

AD
Artigo