Hyttyskarkotteeseen laitettu pitkä häntäklipsi on todella tehokas
2022/07/07

Monet tottuvat käyttämään hyttyskynttilöitä kesällä hyttysten torjuntaan, mutta tiedätkö, että pitkäaikainen hyttyskynttilän polttaminen voi olla haitallista terveydelle? Kuinka kauan hyttyskynttilän tulisi palaa?

Tutkimusten mukaan neljän tunnin hyttyskynttilän polttaminen yön aikana on riittävä vaikutuksen saavuttamiseksi. Kuinka määritellä neljän tunnin palamisen pituus hyttyskynttilälle? Kuinka saada hyttyskynttilä sammumaan automaattisesti keskellä yötä?

Itse asiassa hyttyskynttilät on suunniteltu valmistusvaiheessa kestämään tietyn ajan. Yksi kynttilänlevy palaa kahdeksan tuntia, joten neljä tuntia on puolet siitä. Tarvitsemme vain asettaa automaattinen sammumislaite hyttyskynttilän keskikohtaan.

Jos haluat hyttyskynttilän sammuvan automaattisesti, se on myös hyvin yksinkertaista - tarvitset vain pitkän häntäklipsin. Kun sytytät hyttyskynttilän, kiinnitä pitkä häntäklipsi sen määrättyyn kohtaan, ja se sammuu automaattisesti.

Pitkä häntäklipsi hyttyskynttilän päällä ei vain varmista sen automaattista sammumista, vaan sitä voidaan myös käyttää kynttilätelineenä. Kun sinulla ei ole kynttilätelinettä kotona, voit käyttää pitkää häntäklipsiä pitämään hyttyskynttilän päätä kiinni ja asettaa sen noin 30 asteen kulmaan pöydälle, muuttuen hetkessä hyttyskynttilätelineeksi. Lisäksi tämä menetelmä toimii myös katkenneille tai ilman sydäntä oleville hyttyskynttilöille, säästäen rahaa ja ollen käytännöllinen.

AD
Artigo