Käyttämättömät termosmukit, opetelkaa muutama näppärä käyttötapoja
2023/05/30

Onko teillä kotona vanhoja termosmukeja? Niitä voi hyödyntää keittiössä, ja niiden avulla voi säästää satoja euroja vuodessa. Tänään jaan kanssanne vinkin siitä, miten vanha termosmuki voi olla hyödyllinen keittiössä.

Ruokien kosteuden säilyttäminen: Keittiössä on joitain elintarvikkeita, kuten maustepippuria, jotka on pidettävä kuivina. Voit käyttää vanhaa termosmukia säilöäksesi ne. Laita säilöttävät elintarvikkeet tuorepusseihin ja aseta ne sitten vanhaan termosmukiin jättäen pienen osan pussin suusta ulos. Kierrä kannen tiukkaan, jolloin elintarvikkeet säilyvät tiiviisti eivätkä kastu. Kun tarvitset käyttää niitä, voit yksinkertaisesti kallistaa termosmukia kevyesti, ja elintarvikkeet tulevat helposti ulos.

Valkosipulin kuoriminen nopeasti: Valkosipulin kuoriminen voi viedä paljon aikaa ja vaivaa. Mutta vanha termosmuki voi auttaa sinua kuorimaan valkosipulit nopeasti. Laita valkosipulin kynnet termosmukiin, sulje kansi ja ravista noin minuutin ajan. Valkosipulinkynnet törmäävät toisiinsa ravistelun aikana, mikä saa kuoren irtoamaan automaattisesti. Kuoritut valkosipulinkynnet tulevat valmiina ulos, mikä säästää paljon vaivaa.

Muovipussien järjestely: Keittiössä on usein paljon muovipusseja, kuten vihannes- ja hedelmäpusseja. Voit käyttää vanhaa termosmukia niiden järjestämiseen ja tilan säästämiseen. Pujota yhden muovipussin pohja toisen pussin kantokahvan läpi ja sijoita sitten järjestellyt muovipussit vanhaan termosmukiin. Näin muovipussit voidaan säilyttää siististi ja säästää tilaa. Kun tarvitset käyttää muovipussia, voit ottaa yhden helposti termosmukista.

AD
Artigo