Laita muutama kumihihna kylpyhuoneeseen, ne ovat todella monipuolisia
2022/09/07

Tiedätkö, että kumilenkillä on muitakin käyttötapoja kuin vain sitominen? Tänään jaan kanssanne yhden vinkin, miten voit hyödyntää kumilenkkejä kylpyhuoneessa.

Estä saippuan tuhlaaminen: Käytetty saippua, kun se laitetaan suoraan säilytyslaatikkoon, sulaa nopeasti veden takia. Välttääksesi tätä tilannetta voit kiinnittää muutaman kumilenkin saippuasäilytyslaatikon yläosaan ja asettaa käytetyn saippuan kumilenkkien päälle, jolloin ylimääräinen vesi valuu pois ja saippuaa ei hukata sulamisen vuoksi.

Muokkaa annostelupulloa: Kylpyhuoneessa olevat nestesaippuat tai suihkugeelit yleensä tulevat purkkeihin, joista niitä annostellaan puristamalla. Kuitenkin jokainen puristus voi vapauttaa suuren määrän nestettä, mikä vaikeuttaa annostelun hallintaa ja aiheuttaa helposti hukkaa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi voit kiinnittää kumilenkin puristusputken ympärille, mikä lyhentää putken pituutta ja vähentää puristettavan nesteen määrää, mikä helpottaa annostelun hallintaa.

Ratkaise vyötärön kiristämisen ongelma: Joskus painonnousun jälkeen vyötärö voi tuntua ahtaalta ja vanhat housut voivat olla hankalia käyttää. Tämän ongelman ratkaisemiseksi voit laittaa muutamia kumilenkkejä kylpyhuoneeseen. Pujota kaksi kumilenkkiä housujen vyölenkkiin, taita ne ja kiinnitä ne napin päälle. Tällä tavoin housuihin tulee joustoa, kiristäminen helpottuu ja samalla housut pysyvät paikoillaan, estäen niiden valumisen.

AD
Artigo