Voiko inkivääriä säilyttää jääkaapissa?
2023/04/07

Kiitos, että jaat vinkin kuinka säilyttää inkivääriä niin, ettei se homehdu tai kuivu. Tässä on ohjeet inkiväärin säilyttämiseksi vuoden ajan ilman pilaantumista.

Ensimmäinen menetelmä: Käytä kelmuja

Valmista palanen kelmuja. Pese inkivääri huolellisesti ja aseta se kelmun päälle. Ripottele hieman suolaa inkiväärin ympärille. Kääri kelmu tiiviisti ympärille varmistaen tiivis suljenta. Säilytä kääritty inkivääri viileässä paikassa. Tällä tavoin inkivääri säilyy lempeässä ympäristössä eikä pilaannu kylmäsäilytyksen seurauksena jääkaapissa.

Toinen menetelmä: Käytä riisiä

Valmista kuiva kulho riisiä. Pese ostettu inkivääri suolavedellä. Tee viilto inkiväärin reunaan ja aseta se sitten riisin sisään. Varmista, että inkivääri on täysin peitetty riisillä ja pysyy tukevasti paikoillaan. Säilytä inkivääriä sisältävä riisikulho kuivassa paikassa. Riisin käyttäminen inkiväärin säilyttämiseen estää sen pehmeyden ja pilaantumisen. Riisi imee ympäröivää kosteutta inkiväärin ympärillä, säilyttäen sopivan kosteuden. Lisäksi riisi voidaan pestä ja käyttää uudelleen, mikä vähentää hävikkiä.

AD
Artigo