Vanhoilla tiskiräteillä on muitakin käyttötapoja
2023/01/06

Mitä tehdä vanhoille pesusienille kotona? Useimmissa perheissä ne todennäköisesti heitetään suoraan roskiin. Itse asiassa vanhoilla pesusienillä on muitakin käyttötarkoituksia kotona, mikä voi säästää paljon rahaa perheelle.

Säilytä ompeluneulat: Työnnä käytetyt ompeluneulat suoraan vanhan pesusienen sienipuoleen. Tällä tavoin neulat voidaan säilyttää järjestelmällisesti, mikä helpottaa niiden käyttöä ja estää niitä pistämästä sormia.

Käytä saippaalautasena: Jos sinulla ei ole sopivaa saippaalautasta, voit käyttää vanhaa pesusientä tilalla. Aseta saippua suoraan pesusienen päälle. Pesusienen sieniosa voi imeä saippuasta vettä, estäen saippuan sulamisen hukkaan. Lisäksi pesusientä voi käyttää myös esineiden puhdistamiseen, joten se on taloudellinen ja käytännöllinen ratkaisu.

Poista nukka vaatteista: Käytä vanhaa pesusientä poistamaan nukka vaatteista. Jos nukka on suurempaa, voit hieroa vaatetta pesusienen karhealla puolella yhteen suuntaan. Jos nukka on pienempää, voit hieroa vaatetta pesusienen sienipuolella yhteen suuntaan. Tällä tavoin voit helposti poistaa vaatteista nukan ongelman.

Poista haju: Kaada hieman etikkaa vanhalle pesusienelle ja anna pesusienen sienen imeä etikkaa. Sitten voit laittaa pesusienen jääkaappiin tai kylpyhuoneeseen, missä on epämiellyttäviä hajuja. Etikan happamuus neutraloi hajujen emäksisyyttä, ja pesusienen pienet huokoset pystyvät fyysisesti imeytymään hajuja, ratkaisten kotona esiintyvät hajuongelmat.

AD
Artigo